​Spinal Release

I denne behandling har jeg fokus på hele kroppen. Med de meget blide release teknikker løsner jeg hud, bindevæv, spændte muskler samt sener og hinder. Derefter kan skelettet nænsomt flyttes tilbage mod sin oprindelige plads, hvorved også indeklemte nerver kan blive frigjort og få bedre plads til at virke optimalt.

Fra fødslen er kroppen lavet til at reparere og hele sig selv, men ved længere tids forkert belastning formindskes denne evne. Ved at forbedre kropsholdningen og afspænde belastede dele, vil kroppen atter blive bedre til at passe på sig selv. Jeg behandler ikke kun der, hvor det gør ondt men løsner også andre steder, der kan være årsag til smerterne – fx sidder årsagen til en musearm inde i skulderen, og er bækkenet skævt kan det skabe problemer mange andre steder i kroppen

Lider du fx af spændingshovedpine, kæbespændinger, nakke-/skulderproblemer, ondt i ryggen, iskias-smerter, diskusprolaps, problemer med bækken, hofte, knæ og fodled, musearm/tennisalbue eller slidgigt, kan denne behandlingsform hjælpe dig. Behandlingen varer ca. 50 min. og foregår let påklædt og uden brug af olier. Du ligger afslappet på en briks med et tæppe over dig. Jeg bruger ofte teknikker fra Stress Release sammen med Spinal Release.

For at opnå den bedste effekt af behandlingen, er det vigtigt at du selv efterfølgende gør hvad du kan for at hjælpe kroppen til en bedre holdning – fx ved forskellige strækøvelser jeg kan vise dig.

For tidsbestilling klik her

FØLG MED PÅ
MIN FACEBOOK

Jeg opdaterer jævnligt min Facebook, så husk at syntes godt om for at blive holdt opdateret med eventuelle ledige tider

FØLG MED HER