Organ Release​

I Organ Release bruger jeg den samme slags blide teknikker som i Stress- og Spinal Release. Det er vigtigt at behandlingen i maveregionen er meget blid, da der sidder mange følelser i dette område, og netop Organ Release er den blideste form, du kan tænke dig.

Stress og overbelastninger kan blandt andet sætte sig i tarmene, ligesom fødevareallergier starter i tarmsystemet. Problemer med fordøjelsen kan nogle gange mærkes i ryggen, så går du rundt med ondt i ryggen, som ikke vil forsvinde, kan det være, at det stammer fra din fordøjelse. Organ Release kan afhjælpe problemer med fordøjelsen ved at løsne tarmene samt hinder og muskler omkring dem. På samme måde kan der løsnes spændinger i og omkring alle organer, hvorved de får optimeret deres mulighed for at udføre deres funktioner.

Et par andre eksempler hvor Organ Release kan hjælpe:

Ved KOL kan du have glæde af at få løsnet omkring lungerne, så de får bedre mulighed for at fungere optimalt og vejrtrækningen bliver lettere.

Ved “sure opstød” er årsagen somme tider ikke for meget mavesyre, men derimod at mavemunds-musklen er for stram og ikke fungerer optimalt. Hvis dette er tilfældet løsner jeg omkring mavemunden og strækker spiserøret.

Behandlingen varer ca. 50 min. og foregår let påklædt og uden brug af olier. Du ligger afslappet på en briks med et tæppe over dig. Jeg bruger ofte teknikker fra Stress- og Spinal Release sammen med Organ Release.

For tidsbestilling klik her

FØLG MED PÅ
MIN FACEBOOK

Jeg opdaterer jævnligt min Facebook, så husk at syntes godt om for at blive holdt opdateret med eventuelle ledige tider

FØLG MED HER